Reference: Nationalmuseet

Da en leasingkontrakt på 15 maskiner på Nationalmuseet udløb, besluttede museet at udbyde købet af nye maskiner, men søgte først rådgivning.

Vi gik ind på SKI´s hjemmeside og fandt Jarl Arfelt blandt de anbefalede rådgivere. Det var vigtigt for os, at der var tale om en uafhængig rådgiver.

Vi havde på det tidspunkt allerede gjort en del forarbejde med at vurdere vores behov, men Jarl hjalp os med at opstille nøjagtig kravspecifikationer og ligeledes med at neddrosle behovet, idet vi med nye maskiner kunne nøjes med nogle mindre og billigere maskiner, fortæller IT-chef Steen Weidemann fra Nationalmuseet.

Konsulentarbejdet startede med samtaler med den arbejdsgruppe i huset, som havde kontakt med alle afdelingerne. Steen Weidemann fremhæver, at konsulenterne med deres baggrund i kopibranchen var gode til at få det reelle behov kortlagt, ligesom de kunne hjælpe med at gennemskue de forskellige tilbud, der kom ind på leveringen af de nye maskiner.

Vores ønske var at få et tilbud, som dels her og nu var attraktivt, dels at få et længerevarende forhold til en fast leverandør, hvilket også er lykkedes. Samtidig har vi sparet tid og vel også penge, selv om jeg ikke kan sætte et beløb på, siger Steen Weidemann, som vil bruge rådgiverne næste gang, museet har en aktuel sag.

Tilbage til Reference-oversigt

Analyse

Optimeringsforslag på baggrund af kundens faktiske behov, interne processer og eksisterende aftaler.
Læs mere

Konkurrenceudsættelse

Udarbejdelse af udbudsmateriale samt forhandling med leverandører.
Læs mere

Kontrakt- og leverandørstyring

Løbende indkøb og administration af kontrakter samt leverandørkontakt.
Læs mere