Reference: Holbæk kommune

Lige som mange andre kommuner har Holbæk Kommune oplevet, at flere af kommunens institutioner har tegnet kopi-aftaler, der ikke just var gennemskuelige og økonomisk fordelagtige

Så da Jarl Arfelt henvendte sig til Holbæk Kommune med tilbud om rådgivning, slog kommunen til. Direktør Erik Kjærgaard Andersen fortæller:

Vi holdt et møde med dem, hvor vi oplevede, at konsulenterne dels optrådte professionelt, dels dokumenterede uafhængighed af leverandører.

Det fandt vi troværdigt og fik dem til at gennemgå vores aftaler. Hvad vi godt kunne lide var, at de ikke straks troede, at de var verdensmestre, men at de talte med vores folk ude på institutionerne for gennem dem at kortlægge problemerne, siger direktøren.

Han erkender, at kommunen ikke har ekspertisen til at gennemskue de indviklede kontrakter, og at det er nødvendigt med assistance, når kommunens institutioner skal indgå købs- eller lejeaftaler.

Derfor har Holbæk Kommune nu en aftale om, at alle henvendelser fra leverandører skal gå gennem konsulenterne, som så løbende holder kommunen orienteret.

De har i høj grad levet op til vores forventninger, og de har givet os konkrete gevinster. Vi er godt tilfredse med den service, vi har fået, siger direktør Erik Kjærgaard Andersen.

Tilbage til Reference-oversigt

Analyse

Optimeringsforslag på baggrund af kundens faktiske behov, interne processer og eksisterende aftaler.
Læs mere

Konkurrenceudsættelse

Udarbejdelse af udbudsmateriale samt forhandling med leverandører.
Læs mere

Kontrakt- og leverandørstyring

Løbende indkøb og administration af kontrakter samt leverandørkontakt.
Læs mere