Reference: Mariagerfjord kommune

Mariagerfjord Kommune havde som de fleste andre kommuner mange forskellige kopi- og multifunktionsmaskine-kontrakter i kommunens institutioner

I kommunen forsøgte kommunens IT-folk, administratorer og indkøbere først selv at analysere de mange kontrakter, men måtte erkende, at opgaven krævede en helt speciel ekspertise.

Det drejede sig om mange maskiner på institutioner, som selv havde stået for deres aftaler. Mange kontrakter var uigennemskuelige, så vi fik Jarl Arfelt til at lave en samlet analyse og derefter gennemføre et miniudbud på SKI-aftalen.

Nu har vi fået et godt værktøj og er i gang med en udskiftning i samarbejde med to nye leverandører i takt med, at de gamle aftaler udløber.

Vi er positivt overraskede over de nye priser og over, hvor meget vi sparer, siger indkøber Anni Clemensen fra Mariagerfjord Kommune.

Hun er supertilfreds med løsningen, som har betydet gode nye maskiner til en fornuftig pris.

Mariagerfjord havde ikke selv ressourcer til analyse og udbud, Anni Clemensen.

Faktisk har hun aldrig før set priserne så langt nede, og det betyder, at skatteborgernes penge bliver givet fornuftigt ud. Der er ingen tvivl om, at konsulenterne er helt uvildige.

Det hele er gennemført så sobert, som det kan lade sig gøre, og de har en ekspertise, som ikke ret mange kan hamle op med, siger Anni Clemensen.

Tilbage til Reference-oversigt

Analyse

Optimeringsforslag på baggrund af kundens faktiske behov, interne processer og eksisterende aftaler.
Læs mere

Konkurrenceudsættelse

Udarbejdelse af udbudsmateriale samt forhandling med leverandører.
Læs mere

Kontrakt- og leverandørstyring

Løbende indkøb og administration af kontrakter samt leverandørkontakt.
Læs mere