Reference: Naturhistorisk museum

Statens Naturhistoriske Museum, bestående af Zoologisk Museum, Botanisk Have og Geologisk Institut under Københavns Universitet fik prisen på 12 maskiner ned på halv pris, efter Jarl Arfelt blev koblet på

Da de tre afdelinger, som i dag har fælles IT-økonomi, skulle skifte maskinpark, var tanken egentlig først at lease udstyr, da udgiften til indkøb oversteg, hvad man kunne betale på én gang.

Men Universitetet valgte at koble Jarl på for at se, om de kunne minimere udgiften.

Vi havde oprindeligt fået et tilbud på omkring 900.000 kroner, men vi fik Jarl til at gennemgå vores behov og indhentede nye tilbud.

Derved kom vi ned på 440.000 kroner, altså en halvering af den oprindelige pris.

Det har været en rigtig god oplevelse, ikke mindst fordi konsulenterne var professionelle og fulgte op på tingene hen ad vejen, siger Claes Petersen, som udover pengene har sparet en del besvær i processen.

De tre afdelinger endte med at få en god aftale, også på forbrugsstofferne, og dertil en maskinpark, som var tilpasset behovet.

For mig var det uhyrligt at opleve, at priserne kunne komme så langt ned, og at vi stadig fik det udstyr og den forbrugsaftale, vi havde behov for.

Det viser noget om, hvor store avancerne er i den branche, så jeg er rigtig glad for, at vi valgte at betale for rådgivning, understreger Claes Petersen.

Tilbage til Reference-oversigt

Analyse

Optimeringsforslag på baggrund af kundens faktiske behov, interne processer og eksisterende aftaler.
Læs mere

Konkurrenceudsættelse

Udarbejdelse af udbudsmateriale samt forhandling med leverandører.
Læs mere

Kontrakt- og leverandørstyring

Løbende indkøb og administration af kontrakter samt leverandørkontakt.
Læs mere