Reference: SCU

De kunne skaffe os en bedre aftale ved at gennemskue de tekniske detaljer i tilbuddene

Skanderborg-Odder Handelsskole blev bekendt med Jarl Arfelt på et af Undervisningsministeriets informationsmøder, hvor vi undersøgte de muligheder konsulenterne har for at redde uddannelsesinstitutionerne for penge på kopi- og printkontoen.

Vi stod overfor at skulle købe/lease fire nye maskiner og tog derfor kontakt til Jarl. Vi regnede med, at hans konsulenter kunne skaffe os en bedre aftale ved at de bedre kunne gennemskue de tekniske detaljer i tilbuddene, og det viste sig at holde stik, understreger administrationschef Jørgen Johansen.

Handelsskolen havde på forhånd lagt sig fast på hvilken type maskiner, der skulle indkøbes, og derfor var øvelsen at skaffe netop disse maskiner til den bedste pris.

Konsulenternes opgave var at informere om faldgruberne og rådgive om forløbet, og den opgave blev løst til skolens tilfredshed, siger Jørgen Johansen.

De har i hvert fald tjent deres honorar hjem til os, så vi er godt tilfredse. Vi har da også anbefalet konsulenterne til andre skoler, og vi vil selv overveje at bruge dem fremover, eksempelvis til at overvåge vores kontrakter med jævne mellemrum.

Vi er jo ikke eksperter i leasing, og vi har hørt, at andre skoler har gode erfaringer med en sådan overvågning, fremhæver administrationschefen.

Tilbage til Reference-oversigt

Analyse

Optimeringsforslag på baggrund af kundens faktiske behov, interne processer og eksisterende aftaler.
Læs mere

Konkurrenceudsættelse

Udarbejdelse af udbudsmateriale samt forhandling med leverandører.
Læs mere

Kontrakt- og leverandørstyring

Løbende indkøb og administration af kontrakter samt leverandørkontakt.
Læs mere